7. maalis, 2021

NEXT LEVEL

”NEXT LEVEL”

Seuraavassa kerron kokemuksen El Camino -työskentelystä omalla matkallani ja etenkin murroksesta, jossa ”työkirjan” unelmat, jopa kaukaisimmat asetetut ”haamurajat” rikkoutui ja tuli tyhjyys, jossa kaikki kiteytyi kiitollisuudeksi.

Muistutan että kerron tässä kokemuksesta ja minun subjektiivisesta havainnoinnistani sen kokemuksen vaiheista.

Eli päästäksemme kiinni nykyiseen, menemme ensin taaksepäin, koska olen viimeisen vuoden käyttänyt tilanteen arviointiin ja uuden ”tason" etsimiseen ja ymmärtämiseen. Eli 2019 lopuilla tein matkan Kanarialle, matkan tavoite oli lepo, läsnäolo itselle ja oman henkisyyden ymmärtäminen, mutta päätarkoitus oli läsnäolon ymmärtäminen.

Muutama kuukausi matkan jälkeen osaset ikään kuin loksahtelivat paikoilleen ja huomasin että omassa unelmatyökirjassa oli ”takarajana” henkisyyden syventäminen ja kokemukseni läsnäolosta ITSELLEEN oli johtanut täysin uuden tason henkisyydestä saavuttamiseen.

Tämä puolestaan aiheutti hämmennystä, koska en ollut varautunut jonkin päättymiseen, mutta itselleen läsnäoleminen johti oletukseen minuudesta, joka taas aiheutti egon tarpeiden merkityksien vähenemistä tai osittain jopa katoamista. Ainakin ymmärrys minuudesta ja egosta muuttui. Siis ego ei kadonnut, se vain muuttui kesyksi minuuden edessä, sen vaativa asenne muuttui mukana olijaksi. Mutta nyt asiaan.

”NEXT LEVEL” Kuten nimitän vaihetta, jossa unelmat on toteutettu, niin että on kiitollisuus omalle valinnanteolle ja kollektiiville, sekä tahto luoda uutta, joka ei perustu yksilön hyvinvointiin, vaan tavoitteet ja unelmat on valideja muodostamaan yhteisen harmonisen hyvinvoinnin. Mikäli itselleen läsnäolo ei vielä edes kuulosta miltään, niin voi hyvinkin olla, että kaikki tämä kuulostaa turhalta, mutta luulen etten ole ainoa, joka unelmoi kollektiivisesti hyödyllisiä ”arvoja” ja asioita.

Sinänsä unelmointi sen jälkeen, kun oma ego jää matkustajaksi eikä ole enää kuljettaja, on helppo asettaa lista unelmia ja niin teinkin. Tässä on oma lista, jonka kuvitin toimistooni viime syksynä:

-Syvempää henkisyyttä

-Puhdasta luontoa (sen arvostamista ja säilyttämistä)

-Pyyteetöntä rakkautta (ilman kohteita, vain rakkautta)

-Yltäkylläisyys

-Egolokisia mahdollisuuksia toteuttaa asumista

-VAPAUS

-Eettistä ravintoa

-Puhdasta ravintoa

-Vapaaenergia

Näitä nyt pidempään pohdittuani totesin, että edelleen tässä ”vapaantahdon” maailmassamme, oleellista on valinnat edelleen, eli jos unelmat on kollektiivisia, niin vain toteutumiseen on yhdistymisellä ja kollektiivisella heräämisellä valitsemaan yhdessä riittävän suurin joukoin asioita ja arvoja, jotka johtaisi unelman toteutumiseen.

Siis tämän pohdinnan ja kokemuksen yhteenvetona joudun toteamaan, että jos joku muukin haluaa näitä samoja asioita ja niiden kaltaisia asioita tulevaisuudessa, niin olisi aika yhdistää voimia ja aloittaa NYT tekemään valintoja, koska ELÄMÄ ON NYT

 -J.V. Saresvirta-

Uusimmat kommentit

05.03 | 21:22

Soita tai laita viestiä suoraan minulle Puh. 0453497381
Terv. Ville Saresvirta/ El Camino Ry

04.03 | 06:28

Haluaisin ostaa El Camino kirjan

25.04 | 18:16

Upeat Ihmiset tekevät Upeita Asioita <3

02.03 | 18:04

Moi Krista.

Ehdottomasti toimisi ja olen valmis modifikoimaan metodia erityistarpeisiin.
Ota yhteyttä s-postilla niin laitan lisää yhteystietoja...
ville.saresvirta@elcamino.fi

Jaa tämä sivu